06-18919031 info@letsspark.nl
Selecteer een pagina

Zo werkt Let’s Spark voor jou


Met Let’s Spark werk je aan je gehele welzijn. Voeding, bewegen, slapen en ontspanning zijn daarbij de onderwerpen. Alle pijlers zijn integraal met elkaar verbonden. Slaap je slecht, heb je stress dan heeft dat invloed op je voeding. Heb je weinig energie? Grote kans dat je niet wilt sporten. Maar door juíst wel te gaan doorbreek je de vicieuze cirkel.


Samen kijken we naar jouw patronen. Word je bewust van hoe, wat en wanneer je eet, hoe is je energie, stress, ademhaling en zelfs hartslag? Wanneer kan je sporten? En welk moment plan je in om te ontspannen? Als je deze dingen inzichtelijk hebt, kan je aan de knoppen gaan draaien. We maken een haalbare planning. Op een manier die bij jou past. Stap voor stap. Wij dagen je uit, stimuleren om vol te houden en die patronen nu echt te doorbreken. Geen quick fix maar duurzame stappen.


De werkwijze van Let’s Spark coaching is zo ingericht dat we met een slimme, effectieve aanpak werken. We maken je snel bewust waardoor je de juiste stappen kan zetten om de patronen te doorbreken en die leefstijl te krijgen die bij jou past!


Wil jij ook werken aan jouw persoonlijke leefstijl? Neem contact op voor een oriënterend gesprek en zet nu de eerste stap!