06- 18 91 90 31 info@letsspark.nl
Selecteer een pagina


Veelgestelde vragen Spark DOET


Hoe laat is de training?
De trainingen zijn maandag en donderdag van 11.30  tot 12.30 (Griftpark) en 13.30- 14.30 (Berenkuil)
Waar is de training? Om 11.30 in het Griftpark en om 13.30 bij Sportpark De Berenkuil (voetbalclub Voorwaarts)
Hoe lang van te voren kan ik me aanmelden? Je kan je tot een uur van te voren aanmelden.
Hoe is de locatie bereikbaar? Beide locaties zijn met de auto, fiets en te voet goed bereikbaar. Om alvast in beweging te komen raden we aan – als dat mogelijk is- om met de fiets of lopend te komen.
Wanneer gaat training niet door? De training gaat altijd door, behalve bij onweer, zware regenval, extreme hitte en storm. Hierover informeren we je kort van te voren. We streven er naar om de trainingen altijd door te laten gaan.
Gaat de training door als het regent? Ja, in principe gaat de training altijd door tenzij het gevaarlijk wordt. Belangrijk is wel dat je dan passende kleding aantrekt, dus doe een regenjas/ broek aan!
Kan ik naar de wc op de locatie? In het Griftpark zijn geen toiletvoorzieningen. En vanwege de Coronamaatregelen kunnen we het toilet ook niet gebruiken bij het Sportpark wel.
Wat voor een kleren moet ik aan? Trek makkelijk zittende (sport)kleding aan en ook sportschoenen. Omkleden kan niet op locatie, dus doe thuis je kleding aan.
Wat moet ik meenemen naar een training? Neem een matje of handdoek mee waar je op kan liggen/ steunen. Neem ook een fles water en je spark mee (deze krijg je de eerste keer van je trainer). 
Wat neemt de trainer mee? De trainer neemt een bakfiets mee met pilonnen en ander klein materiaal. Bij de eerste keer krijg je een ‘spark’ van de trainer, deze is daarna van jezelf en neem je steeds mee bij trainingen
Hoe herken ik de trainer? De trainer is herkenbaar aan jas of shirt waar SPARK op staat. Ook neemt de trainer een bakfiets mee en deze staat in de buurt van de locatie waar je sport. Ook aan de bakfiets kan je de trainer herkennen.
Houden jullie rekening met COVID richtlijnen? Natuurlijk houden we ons hieraan. We houden afstand en iedereen neemt eigen materialen mee. Op dit moment worden deelnemers in groepjes van 4 ingedeeld en zorgen we ervoor dat iedereen, altijd, voldoende afstand houdt.
Mag mijn partner / vriend(in) / mantelzorger mee naar de training? Ja, als je het fijn vind, kan die persoon (een deel van de training) aanwezig zijn.
Hoe lang duurt de training? De training duurt 45 minuten.
Hoe intensief is de training? De training wordt altijd aangepast aan de deelnemers. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau
Kan ik tijdens de training rust nemen? Zeker, tussen de oefeningen door is er ruimte voor rust en herstel
Is er altijd een trainer aanwezig? Ja, de trainingen zijn ALTIJD onder begeleiding van een Let’s Spark trainer
Kan ik mijn persoonlijke spullen ergens neerleggen? Het handigste is zo min mogelijk mee te nemen naar de training, maar je persoonlijke spullen kan je bij je matje neerleggen.
Wat als ik een keer niet kan komen trainen, kan ik de training inhalen? Ja dat kan. We trainen op verschillende locaties en tijden dus je kan kijken welke tijd en locatie dan goed uitkomt of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via 06-51162552 of mail naar info@letsspark.nl