06- 18 91 90 31 info@letsspark.nl
Selecteer een pagina

 

Let’s Spark team

 

 

Als sporttherapeut en vitaliteitscoach denken veel mensen dat ik alleen maar sport en heel gezond eet… dus ik hoor vaak: “Ja maar, jij sport toch iedere dag?” 

En dan denk ik….Tja hee ik ben ook gewoon een mens. Mijn drijfveren liggen inderdaad bij gezondheid en fit voelen. Goede energie uitstralen, jou motiveren & inspireren en je bewust stil laten staan bij kleine aspecten die je anders zou kunnen doen.

Het is een feit dat ook ik iedere dag bewust stil moet staan en mijn best moet doen om structureel te blijven trainen en de balans te vinden tussen werk, ontspanning en het runnen van een gezin. Voor mij zijn het elke dag weer planningsuitdagingen. Het werk dat ik af wil krijgen, nieuwe ideeën bewerkstelligen, focus houden en zorgen dat de thuisbasis lekker loopt, die gezonde pot op tafel staat, keuzes die we maken, zorgen en luisteren naar vrienden en familie enz.

De grote vraag is: Hoe doe je dat?
Met veel ervaring als sporttherapeut en vitaliteitscoach deel ik graag mijn kennis en expertise. Ik help jou met de vitaliteitsstruggle. Ik kijk naar wat voor jou het beste werkt. Hoe maak jij je ideale beweegplanning en hoe hou je dit vol? Je weet dat je gezond moet gaan eten, maar hoe krijg je dat nou structureel in je eigen patroon?  Ik geloof dat iedereen een passend patroon vindt om optimaal en met veel energie te kunnen genieten van het mooie leven. Ik nodig je uit om Let’s Spark te ontmoeten. Zie ik je snel?

 

Mickey Pigeaud

sporttherapeut en vitaliteitscoach

Sporten, bewegen, voeding, gezondheid en lekker leven! In theorie weten we allemaal wel hoe dat zou moeten, maar we zijn mensen en in praktijk werkt dat helaas toch anders. Coaching op het gebied van leefstijl gaat over kleine aanpassingen, haalbare doelen en vooral (weer) plezier ervaren in het onderdeel sport en bewegen.

Voor mij is sport en bewegen op vele vlakken -zowel studie, werk en privé- een rode draad. Als bewegingdeskundige en coach ervaar ik dagelijks wat een gezonde leefstijl oplevert, maar ook hoe lastig het is om dit toe te passen. Dagelijks begeleid ik mensen richting een meer gezonde leefstijl.

Zelf ben ik wekelijks terug te vinden op het volleybal veld en vind ik het heerlijk om elke dag buiten te zijn. Of het nou op de fiets is, hardlopend of een wandeling, als ik maar even buiten ben geweest!  De combinatie tussen inspanning, ontspanning, lichaam en geest zijn essentieel.

Als sportcoach vind ik het belangrijk dat iedereen plezier ervaart en op zijn of haar manier deelneemt aan sportactiviteiten. Enthousiasme en samen sporten geeft veel energie! Iedereen is uniek en kent zijn of haar eigen Spark. Laten we deze gaan onderzoeken.

So… Let’s Spark!

Irene Degen

Bewegingdeskundige & coach

Sporten & bewegen zit in mijn DNA. In stil zitten en ontspannen ben ik dan ook wat minder goed… Zeker nu met een gezin zijn er veel ballen in de lucht te houden. Naast mijn werk als communicatie-adviseur, focus ik sinds een paar jaar ook meer op trainen en gezond en bewust eten. In 2018 ben ik gestart als Spark Sport coach. Werk waar ik enorm van geniet. Vooral de focus op je lijf, bewust trainen en je ademhaling is iets waar ik op focus. 

Caroline Mönking

coach & communicatie