06-18919031 info@letsspark.nl

 

Let’s Spark team

 

Het team van Let’s Spark bestaat uit verschillende coaches. Ieder heeft zijn eigen focus. De één is meer gericht op voeding, vitaliteit in zijn geheel of juist bewegen. Afhankelijk van wat er uit jouw intake komt kijken we wie er voor dat stuk het beste bij je past. Lees hieronder waarom en hoe zij jou willen coachen naar bewust, gezonde leefstijl.

 

 

Als sporttherapeut en vitaliteitscoach denken veel mensen dat ik alleen maar sport en heel gezond eet… dus ik hoor vaak: “Ja maar, jij sport toch iedere dag?” 

En dan denk ik….Tja hee ik ben ook gewoon een mens. Mijn drijfveren liggen inderdaad bij gezondheid en fit voelen. Goede energie uitstralen, jou motiveren & inspireren en je bewust stil laten staan bij kleine aspecten die je anders zou kunnen doen.

Het is een feit dat ook ik iedere dag bewust stil moet staan en mijn best moet doen om structureel te blijven trainen en de balans te vinden tussen werk, ontspanning en het runnen van een gezin. Voor mij zijn het elke dag weer planningsuitdagingen. Het werk dat ik af wil krijgen, nieuwe ideeën bewerkstelligen, focus houden en zorgen dat de thuisbasis lekker loopt, die gezonde pot op tafel staat, keuzes die we maken, zorgen en luisteren naar vrienden en familie enz.

De grote vraag is: Hoe doe je dat?
Met veel ervaring als sporttherapeut en vitaliteitscoach deel ik graag mijn kennis en expertise. Ik help jou met de vitaliteitsstruggle. Ik kijk naar wat voor jou het beste werkt. Hoe maak jij je ideale beweegplanning en hoe hou je dit vol? Je weet dat je gezond moet gaan eten, maar hoe krijg je dat nou structureel in je eigen patroon?  Ik geloof dat iedereen een passend patroon vindt om optimaal en met veel energie te kunnen genieten van het mooie leven. Ik nodig je uit om Let’s Spark te ontmoeten. Zie ik je snel?

 

MickeyPigeaud

sporttherapeut en vitaliteitscoach

Sporten, bewegen, voeding, gezondheid en lekker leven! In theorie weten we allemaal wel hoe dat zou moeten, maar we zijn mensen en in praktijk werkt dat helaas toch anders. Coaching op het gebied van leefstijl gaat over kleine aanpassingen, haalbare doelen en vooral (weer) plezier ervaren in het onderdeel sport en bewegen.

Voor mij is sport en bewegen op vele vlakken -zowel studie, werk en privé- een rode draad. Als bewegingdeskundige en coach ervaar ik dagelijks wat een gezonde leefstijl oplevert, maar ook hoe lastig het is om dit toe te passen. Dagelijks begeleid ik mensen richting een meer gezonde leefstijl.

Zelf ben ik wekelijks terug te vinden op het volleybal veld en vind ik het heerlijk om elke dag buiten te zijn. Of het nou op de fiets is, hardlopend of een wandeling, als ik maar even buiten ben geweest!  De combinatie tussen inspanning, ontspanning, lichaam en geest zijn essentieel.

Als sportcoach vind ik het belangrijk dat iedereen plezier ervaart en op zijn of haar manier deelneemt aan sportactiviteiten. Enthousiasme en samen sporten geeft veel energie! Iedereen is uniek en kent zijn of haar eigen Spark. Laten we deze gaan onderzoeken.

So… Let’s Spark!

Irene Degen

Bewegingdeskundige & coach

Ik help mensen bij het realiseren van een gezonde relatie met voeding. Waarbij de focus best mag liggen op het afvallen, maar waar de coaching voornamelijk zit op het gedrag. Geen tijdelijk dieet, want dat kan iedereen volhouden. Afvallen is geen hogere wiskunde, maar wij kijken samen naar de hulpvraag. Naar welk resultaat werken wij toe en wat zijn de obstakels. Hoe zit het met de vitaliteit? Heeft iemand veel stress, slaap je goed, beweeg je voldoende? Wat heb je al geprobeerd in het verleden, welke gewoontes kunnen wij ontdekken, en hoe komen we er achter wat werkt voor jou? Geen korte termijnplannen, geen restricties, maar verandering van levensstijl die bij je past. Van wegen naar leven!

Susanne Vlierhuis

Voedings- & vitaliteitscoach

Sporten & bewegen zit in mijn DNA. In stil zitten en ontspannen ben ik dan ook wat minder goed… Zeker nu met een gezin zijn er veel ballen in de lucht te houden. Naast mijn werk als communicatie-adviseur ligt sinds een paar jaar ook meer focus op sporten, gezond en bewust eten. Dit jaar ben ik gestart met de leefstijl coach opleiding, wat mij een enorme verrijking geeft. Zowel privé maar ook voor Let’s Spark. Hierdoor begrijp ik veel beter wat het allemaal inhoudt . Iets wat natuurlijk heel goed van pas komt omdat ik me bij Let’s Spark vooral bezig houdt met de marketingcommunicatie en de workshops.  

Caroline Mönking

communicatie