06-18919031 info@letsspark.nl
Selecteer een pagina

Logo Spark DOET
Bewust bewegen voor mensen met ouderdoms- en geheugenklachten 

in Utrecht Noord-Oost

 

,In het voorjaar van 2021 wanneer hopelijk de Corona maatregelen wat versoepeld zijn start Let’s Spark samen Alzheimer Nederland Stad Utrecht (ANSU) en de gemeente Utrecht met een nieuwe proef, Spark DOET. Een beweegprogramma waarbij mensen met ouderdoms- en geheugenklachten onder professionele begeleiding bewegen. 

Je wilt zo lang mogelijk genieten van je dagelijkse activiteiten, denk aan wandelen, fietsen, in en rond het huis en activiteiten met gezin, familie en vrienden. Door regelmatig te bewegen word je sterker.

Onze trainingen focussen op:

  • Kracht
  • Coördinatie
  • Flexibiliteit
  • Balans

En natuurlijk plezier tijdens het bewegen.

Onze speciaal opgeleide coaches ondersteunen je persoonlijk bij de trainingen. We houden uiteraard ook rekening met je persoonlijke omstandigheden. Je kan alleen komen of juist mét iemand, bijvoorbeeld je partner of een vriend(in).


Voordat je start maken we eerst kennis en is er daarna een intake. Om elkaar te leren kennen en om te kijken wat je mogelijkheden, affiniteiten en wensen op het gebied van bewegen zijn.

Met deze persoonlijke aandacht en professionele aanpak beweeg je op je eigen niveau en geniet je van de training in de buitenlucht. Ervaar (weer) plezier in bewegen met elkaar!


Waar & wanneer?
De trainingen vinden plaats in overleg op verschillende locaties of
Griftpark|
Maandag- & donderdagochtend: 11.30 – 12.30 uur

Sportpark De Berenkuil (Voetbalclub Voorwaarts)|Maandag- & donderdagmiddag: 13.30 – 14.30 uur

Uiteraard houden wij rekening met de geldende Corona-maatregelen. Buiten trainen we in kleine groepjes van maximaal 4 personen en houden we voldoende afstand.
Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

Meer informatie:
Lijkt u dit wat, wilt u meer informatie of direct aanmelden? Neem contact met ons op via info@letsspark.nl of bel naar 06 – 18 919031.

 

Partners

Spark DOET is een proef project dat wordt ondersteund door Gemeente Utrecht vanuit het Sportakkoord. Het is een initiatief van Let’s Spark samen met Alzheimer Nederland Stad Utrecht (ANSU) en we werken o.a. samen met: