06-51162552 info@letsspark.nl
Selecteer een pagina

Logo Spark DOET
Bewegen in de buitenlucht voor mensen met ouderdoms- en geheugenklachten 

in Utrecht Noord-Oost

 

Je wilt graag naar buiten, lekker bewegen en het liefst samen met anderen. Je hebt daarbij alleen extra ondersteuning en professionele begeleiding nodig. Dan is Spark DOET er voor jou!

Vanaf maandag 26 oktober geeft Spark DOET trainingen in de buitenlucht voor als je wat ouder bent en (geheugen)klachten hebt.

Je wilt zo lang mogelijk genieten van je dagelijkse activiteiten, denk aan wandelen, fietsen, in en rond het huis en activiteiten met gezin, familie en vrienden. Door regelmatig te bewegen word je sterker.

Onze trainingen focussen op:

  • Kracht
  • Coördinatie
  • Flexibiliteit
  • Balans

En natuurlijk plezier tijdens het bewegen.

 

Onze speciaal opgeleide coaches ondersteunen je persoonlijk bij de trainingen. We houden uiteraard ook rekening met je persoonlijke omstandigheden. Je kan alleen komen of juist mét iemand, bijvoorbeeld je partner of een vriend(in).


Voordat je start maken we eerst kennis en is er daarna een intake. Om elkaar te leren kennen en om te kijken wat je mogelijkheden, affiniteiten en wensen op het gebied van bewegen zijn.

Met deze persoonlijke aandacht en professionele aanpak beweeg je op je eigen niveau en geniet je van de training in de buitenlucht. Ervaar (weer) plezier in bewegen met elkaar!


Waar & wanneer?
De trainingen vinden plaats in:
Griftpark|
Maandag- & donderdagochtend: 11.30 – 12.30 uur

Sportpark De Berenkuil (Voetbalclub Voorwaarts)|Maandag- & donderdagmiddag: 13.30 – 14.30 uur

Uiteraard houden wij rekening met de geldende Corona-maatregelen. Buiten trainen we in kleine groepjes van maximaal 4 personen en houden we voldoende afstand.
Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

Kosten: 
Let’s Spark werkt met een abonnement structuur: 1x per week 40 euro per maand en 2x per week 60 euro per maand. Wij stimuleren deelnemers – als het logistiek en met de persoonlijke omstandigheden mogelijk is – om 2x in de week te komen. Dat heeft het beste trainingseffect. Een proeftraining is altijd gratis.

Meer informatie:
Lijkt u dit wat, wilt u meer informatie of direct aanmelden? Neem contact met ons op via info@letsspark.nl of bel naar 06 – 51 16 25 52.

 

Partners

Spark DOET wordt ondersteund door Gemeente Utrecht vanuit het Sportakkoord en we werken o.a. samen met: