06-18919031 info@letsspark.nl

Over Let’s Spark

 

Wij – Mickey Pigeaud en Caroline Mönking, oprichters van Let’s Spark – zijn ons bewust van de uitdagingen waar jij in deze tijd voor staat. Een drukke baan, partner, eventueel een gezin en een druk sociaal leven. Helaas vergeten we regelmatig onszelf. Ons lichaam dat ons zo lang mogelijk de kwaliteit van leven moet geven die we willen. Maar een fit en gezond lichaam gaat niet vanzelf, echt niet. Ook al voelen we het nu nog niet dat we soms roofbouw op ons lichaam plegen.

Vanuit die gedachte zijn wij Let’s Spark gestart. We zien de struggle, en ervaren die zelf ook. We hebben beiden een gezin, eigen bedrijf, sporten en (te veel?) leuke, sociale activiteiten. Dat geeft druk en stress om al die ballen in de lucht te houden. Dan verval je qua eten snel in gemak en dus “comfort” food. Besteden we te weining tijd aan ontspanning en gaan we maar door op die rijdende trein. Vaak geeft ons lichaam wel het signaal dat het te veel is. Maar pik je dat op, of heb je moeite om dat dan nog te voelen?

Om de juiste balans te krijgen is het heel belangrijk om inzicht te krijgen en je bewust te worden van blinde vlekken en patronen. Zonder bewustzijn kan je niets veranderen. Het begint bij herkennen en erkennen. Daarna ga je prioriteiten stellen. En het allerbelangrijkste is dat het past bij jou. Bij jou leven. Dan is het niet meer volhouden dan is het gewoon onderdeel van wie je bent.    

Wij zetten graag samen met jou de eerste stap!